Extra show Top Gear Live op 27 april in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten voor Top Gear Live op 27 april in de Ziggo Dome in Amsterdam is er nu een extra show toegevoegd op vrijdag 26 april. Kaarten voor de extra show zijn nu al te koop via www.topgearlive.nl. Er zijn eveneens nog een aantal kaarten voor de shows op 27 april in de verkoop. Het autospektakel boekte in 2010 al een enorm succes met 45.000 bezoekers in Amsterdam, maar dit voorjaar zullen de drie presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond en natuurlijk The Stig alles overtreffen in een gloednieuwe show!

De shows worden gepresenteerd door de drie presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond en natuurlijk… The Stig. Top Gear Live is een show met hilarische acts en spectaculaire stunts in combinatie met Top Gear’s trademark smashes, crashes, bijzondere supercars en natuurlijk de onderkoelde Britse humor.

Rowland French, Creative Director van Top Gear Live: “We’ve had a great response from Top Gear fans in Holland already, who are snapping up tickets to see the all new show in Amsterdam.  We want to make sure every Top Gear fan can see this spectacular show, so to meet the demand, we’ve added thousands more seats by putting on this extra Friday performance.  I’m just glad I wasn’t the one to tell Jeremy, James and Richard they won’t get a day off to see the sights now!”

Met verbazingwekkende auto’s en een groot aantal adembenemende stunts, belooft Top Gear Live Amsterdam 2013 voor alle fans van de show een boeiende ervaring te worden. Een team van world class ingenieurs en stunt experts heeft een unieke show geproduceerd van driving skills, de indrukwekkende line-up van supercars, een ongelooflijke collectie customized vehicles, en heel veel vuurwerk.

Over Top Gear Live
Top Gear Live is een samenwerking tussen BBC Worldwide en Brand Events UK. ’s Werelds grootste automotive theatershow combineert het drama van film en theater met de spanning en sensatie van stunts en special effects. Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond presenteren de show in Amsterdam. De show is Engels gesproken.
Ga voor meer informatie over andere shows van Top Gear Live naar www.topgearlive.com.

Over BBC Worldwide
BBC Worldwide Limited is onderdeel van de British Broadcasting Corporation (BBC). BBC Worldwide is licentiehouder van de BBC. Het bedrijf bestaat hoofdzakelijk uit de volgende 5 onderdelen: Channels, Content & Production, Sales & Distribution, Consumer Products en Global Brands. In 2011/2012, heeft BBC Worldwide een winst gegenereerd van £155 miljoen Pond op een omzet van £1085 miljoen Pond en £216 miljoen Pond afgedragen aan de BBC.

TOP GEAR LIVE

Vrijdag 26 april 2013 – EXTRA SHOW
Zaterdag 27 april 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 45, € 55, € 65, € 90, € 99 (excl. servicekosten)
Aanvang: Vrijdag 20.30 uur, zaterdag 16.30 & 20.30 uur

Kaartverkoop voor Top Gear Live via www.topgearlive.nl en www.seetickets.nl

Mediapartners Top Gear Live: Radio Veronica, Veronica TV en Top Gear Magazine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek