Barbra Streisand Live voor het eerst in Amsterdam op 6 juni in de Ziggo Dome

Ticketmaster

Voor het eerst naar Amsterdam en Keulen en deze zomer opnieuw in Londen en Parijs

Deze zomer komt Barbra Streisand met haar spectaculaire show naar Europa. Deze artieste, door de Huffington Post wel “The Greatest Star by Far” genoemd, zal vier exclusieve concerten geven, met wat door de New York Daily News werd omschreven als “The Hottest Ticket In Town”, zoals vandaag bevestigd door Live Nation Global Touring en S2BN Entertainment.

Met een uniek eerste optreden in Keulen en Amsterdam, en een weerzien met Londen en Parijs sinds zes jaar, verzorgt Barbra Streisand Live, met haar elegante stem en haar humor vol zelfspot en gezelligheid, deze zomer een magische avond vol tijdloze hits.
 
Omringd door een groot orkest en met speciale gasten als Chris Botti, haar zoon Jason Gould en zus Roslyn Kind, die ook allen vorig jaar optraden in Streisands uiterst succesvolle tournee door Amerika en Canada, Back to Brooklyn, belooft Barbra Streisand Live een heerlijke avond te worden voor alle fans.

De data van deze tournee zijn als volgt. In Londen begint Barbra Streisand Live op 1 juni in de O2 Arena, gevolgd door het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 6 juni, in Parijs op 10 juni in Bercy en in Keulen op 12 juni in de Lanxess Arena. Overige data zullen nog worden aangekondigd.

Barbra Streisand is de enige vrouwelijke zangeres met zoveel grootse prijzen op haar naam. Zo ontving zij 10 Grammy’s – waaronder de Grammy Lifetime Achievement en Grammy Legend – 51 gouden platen, 30 platina platen en 13 multi-platina platen. Volgens de RIAA is Barbra Streisand de bestverkopende zangeres in de hele geschiedenis en de enige vrouw in de top 10 van alle bestelling musici.

Zij is een kunstenaar met onderscheidingen en talenten op vele gebieden. Streisand heeft carrière gemaakt en prijzen gewonnen als actrice op de planken en op het witte doek, als vocalist op het podium en in de studio, als filmregisseur, producer, scenarioschrijver, songwriter, mensenvriend, ontwerper, fotograaf, auteur en activist.

Barbra Streisand is de enige artieste die zowel een Oscar als een Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America, Golden Globe, National Medal of Arts en Peabody Awards heeft ontvangen. Bovendien is zij opgenomen in het Legioen van Eer van Frankrijk en de Lifetime Achievement Award won van het American Film Institute. Sterker nog, zij ontving zelfs 2 Oscars, 5 Emmy’s, 10 Grammy’s, 1 Tony en 12 Golden Globes, waaronder de Cecil B. DeMille Award. Ook was zij de eerste vrouwelijk filmregisseur die de Kennedy Center Honors in ontvangst mocht nemen. De drie films die zij regisseerde wonnen gezamenlijk 14 Oscarnominaties.

Over Chris Botti:
Sinds hij de CD When I Fall In Love uitbracht in 2004, is Chris Botti de best verkopende Amerikaanse instrumentalist. Hij bereikte sindsdien met succes een zeer breed publiek en zijn samenwerking met PBS leidde tot vier jazzplaten die de eerste plaats bereikten en vele gouden en platina albums en Grammy’s.

Over Jason Gould:
Jason Gould is schrijver, regisseur en nu ook zanger. Hij bracht zijn eerste EP uit in 2012 en deze werd warm ontvangen en stond op nummer 1 in de lijst voor mp3-compilaties in de categorie Broadway & vocalisten op Amazon. Gould speelde in Say Anything (in 1989) en in The Prince of Tides (1991), door Streisand geregisseerd. In 1997 maakte hij zijn debuut op West End in het stuk The Twilight of the Golds en schreef, produceerde en regisseerde hij de korte film Inside Out.

Over Roslyn Kind:
Roslyn Kind is een dynamische en uiterst getalenteerd entertainer die een succesvolle loopbaan heeft op velerlei gebied. Zij bracht goed ontvangen platen uit (Give Me You, This is Roslyn Kind, Come What May), stond voor uitgekochte zalen op Broadway (3 from Brooklyn) en trad op in de beste zalen en nachtclubs in de hele wereld (Lincoln Center, The Greek Theater en het Café Royal in Londen). Met haar artistieke kwaliteiten voelt zij zich zeer thuis zwel op het podium, op het witte als op CD.

Barbra Streisand Concert Tour Data:
1 juni  O2 Arena – Londen  
6 juni  Ziggo Dome Amstdam – Amsterdam
10 juni  Bercy – Parijs   
12 juni  Lanxess Arena – Keulen 

Barbra Streisand fans krijgen de kans om tickets te kopen voordat de reguliere kaartverkoop begint. Ga naar barbrastreisand.com voor meer informatie.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Ga naar tunedhospitality.nl voor Premium Seats en Packages.

Contact:
Barbra Streisand
Ken Sunshine, Sunshine Sachs
Carolyn Merrell, Sunshine Sachs
212-691-2800
merrell@sunshinesachs.com

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek