Op maandag 8 juli geeft de Britse band Editors een concert in de Gashouder in Amsterdam.

Ticketmaster

EDITORS OP 8 JULI IN DE GASHOUDER IN AMSTERDAM
Vorig jaar hebben Editors op Rock Werchter al een aantal van hun nieuwe nummers gespeeld, net zoals tijdens hun twee uitverkochte Birmingham shows. Deze zomer, in de indrukwekkende Gashouder in Amsterdam zal de band dan echt de nieuwe songs ten gehore brengen, uiteraard naast de bekende hits als Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon van o.a. de gouden albums ‘The Back Room’ ‘An End Has A Start’.

Zojuist is ook bekend geworden dat Editors deze zomer ook speelt op Lowlands.
Vorig jaar hebben Editors op Rock Werchter al een aantal van hun nieuwe nummers gespeeld, net zoals tijdens hun twee uitverkochte Birmingham shows. Deze zomer, in de indrukwekkende Gashouder in Amsterdam zal de band dan echt de nieuwe songs ten gehore brengen, uiteraard naast de bekende hits als Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon van o.a. de gouden albums ‘The Back Room’ ‘An End Has A Start’.
Zojuist is ook bekend geworden dat Editors deze zomer ook speelt op Lowlands.
Zojuist is ook bekend geworden dat Editors deze zomer ook speelt op Lowlands.
3FM presents
EDITORS
Gashouder – Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Op maandag 8 juli geeft de Britse band Editors een concert in de Gashouder in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 27 maart om 10.00 uur.

Na het laatste album ‘In This Light and On This Evening’ uit 2009 is het een tijdje stil geweest rond Editors. Na het vertrek van gitarist Chris Urbanowitz hebben ze inmiddels een nieuwe line-up en heeft de vijfkoppige band de afgelopen tijd in Nashville gewerkt aan het vierde album, welke in de zomer van 2013 uitgebracht zal worden.

Maandag 8 juli 2013

Kaartverkoop start aanstaande woensdag 27 maart om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek