Concert Earth, Wind & Fire op 1 juli in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op maandag 1 juli geeft de Amerikaanse band Earth, Wind & Fire een concert in de Heineken Music Hall. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande donderdag om 10 uur.

Eind jaren zestig bedacht jazzdrummer Maurice White het revolutionaire plan om een groep te beginnen die alle populaire muzieksoorten zou combineren. Samen met zijn bassende broer Verdine startte hij het tienkoppige Earth Wind & Fire. De band brengt soul, funk, jazz- en discomuziek en combineert die stijlen tot een eigen sound. In 1975 scoort EWF met “Shining star” hun eerste hit. Daarna volgens vele grote hits zoals “September”, “After the Love Has Gone” en “Boogie Wonderland” en groeit Earth, Wind & Fire uit tot een van de meest succesvolle R&B/funk-acts van de jaren ’70. Tussen 1975 en 1982 neemt de band zes Grammy Awards in ontvangst.

Inmiddels heeft Earth, Wind & Fire tientallen albums uitgebracht; talloze hits en wereldtournees gemaakt; een ijzersterke live-reputatie opgebouwd en alle mogelijke onderscheidingen ontvangen. Deze zomer verschijn het nieuwe album “Now, Then & Forever”. Earth, Wind & Fire speelde voor het laatst in Nederland op North Sea Jazz in 2010.

EARTH, WIND & FIRE – NOW, THEN & FOREVER

Maandag 1 juli 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek