Jeff Dunham met “Disorderly Conduct” in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Na het overweldigende succes twee jaar geleden in Ahoy Rotterdam komt de van Comedy Central bekende, populaire stand-up comedian Jeff Dunham opnieuw naar Nederland. Op 18 september staat hij met zijn nieuwe show ‘Disorderly Conduct’ in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop van deze show begint aanstaande donderdag 28 maart om 14.00 uur via www.eventim.nl.

Dunham is voor velen bekend als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’ en zijn hilarische uitspraak “Silence! I kill you”. Tijdens de ‘Disorderly Conduct Tour’ krijgt dit personage gezelschap van andere succesvolle karakters van Dunham. De entourage van de ras-entertainer bestaat o.a. uit de knorrige gepensioneerde Walter, de NASCAR en bier liefhebbende redneck Bubba J, het paarsharige fictieve wezen Peanut en Jose Jalapeño, een stereotype Latino uit het zuiden van de Verenigde Staten. De personages leiden een eigen leven en hebben elk een grote schare aan fans. Dunham’s zelf ontworpen karakters zijn zo geloofwaardig en geliefd dat het publiek vergeet dat er slechts door één persoon een gesprek wordt gevoerd.
Duizelingwekkende aantallen

Jeff Dunham is de populairste comedian op Comedy Central. Zijn shows behoren tot de best bekeken uitzendingen aller tijden op de zender. Ruim zeven miljoen dvd’s heeft hij weten te verkopen en zijn video’s op YouTube zijn door meer dan een half miljard liefhebbers bekeken. De live-optredens van Dunham zijn uitgegroeid tot mega-evenementen, waarmee hij wereldwijd grote zalen weet te vullen. Geen wonder dat hij in 2009 al door Time Magazine werd uitgeroepen tot meest populaire stand-up comedian in de Verenigde Staten. Ook in Nederland is het talent van Dunham sinds die tijd niet onopgemerkt gebleven. Zijn eerdere optredens in ons land waren stuk voor stuk uitverkocht.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start donderdag 28 maart om 14.00 uur. De toegangsprijzen variëren van € 27,- tot € 45,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 – € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints. Het aanvangstijdstip van de show in de Ziggo Dome in Amsterdam is 20.00 uur.


Comedy Central presents:

Jeff Dunham ‘Disorderly Conduct Tour’

Woensdag 18 september 2013

Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur

Ticketprijzen: € 27,- / € 32,- / € 37,- / € 45,- (exclusief servicekosten)

Plaatsen: volledig seated

Meer over Jeff Dunham: www.jeffdunham.com

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek