Extra concert Holland zingt Hazes op 17 juni in de Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Vierde Holland zingt Hazes-concert in Ziggo Dome toegevoegd. Meer info

Wegens succes extra show op maandag 17 juni

Aan de drie eerder aangekondigde Holland zingt Hazes concerten in het Ziggo Dome wordt wegens groot succes een vierde show toegevoegd. Voor de drie eerder aangekondigde concerten, op zaterdagavond 15 en zondagmiddag en –avond 16 juni, werden in amper een maand tijd meer dan 35.000 kaarten verkocht. Daar wordt nu een vierde concert aan toegevoegd; op maandag 17 juni om 20:00 uur. De kaartverkoop van dit vierde concert is nu geopend.

Holland zingt Hazes

Op 15, 16 en 17 juni presenteren Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties; Holland zingt Hazes. Een keur aan bekende en verrassende Nederlandse artiesten zingt onder begeleiding van een grote live band de meest succesvolle nummers van André Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Holland zingt Hazes is een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie die de mogelijkheid krijgt om het ‘meezing’ gevoel te ervaren. Roxeanne en André jr. Hazes zullen een bijzondere rol vervullen in dit concert. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers als ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’ en ‘De Vlieger’ en vele andere nummers.

De line up van Holland zingt Hazes:

Trijntje Oosterhuis
André van Duin
Jeroen van der Boom
Willeke Alberti
Xander de Buisonjé
Glennis Grace
Berget Lewis
Leona Philippo
Peter Beense
Chantal Janzen & Martijn Fischer
Roxeanne en André Jr. Hazes

Meer namen volgen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek