Extra concert van Barbra Streisand op 10 juni in de Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

EXTRA CONCERT OP 10 JUNI IN ZIGGO DOME IN AMSTERDAM
DEZE ZOMER OOK VOOR HET EERST IN KEULEN EN TEL AVIV EN OPNIEUW IN LONDEN EN BERLIJN

Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten geeft Barbra Streisand een extra concert op maandag 10 juni in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Voor het eerst in de geschiedenis geeft ze concerten in Tel Aviv, Amsterdam en Keulen en na zes jaar keert ze dan eindelijk terug naar Londen en Berlijn. Barbra Streisand Live staat garant voor een magische avond met tijdloze hits waarbij ze haar elegante stem combineert met zelfspot en haar charmante karakter.

Omringd door een groot orkest en met speciale gasten Chris Botti, haar zoon Jason Gould en zus Roslyn Kind, die ook allen vorig jaar optraden in Streisands uiterst succesvolle tournee door Amerika en Canada,Back to Brooklyn, belooft Barbra Streisand Live een heerlijke avond te worden voor alle fans.

De tour begint deze zomer op 1 en 3 juni in de O2 in Londen, gevolgd door het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 6 juni en vanwege de grote vraag naar kaarten nu ook op 10 juni. De andere showdata die aan de tour zijn toegevoegd zijn; 12 juni Keulen in de Lanxess Arena, 15 juni Berlijn in de O2 World en 20 en 22 juni geeft ze voor het eerst een optreden in Tel Aviv in het BloomField Stadium.

Barbra Streisand is de enige zangeres met zoveel grootse prijzen op haar naam. Zo ontving zij 10 Grammy’s – waaronder de Grammy Lifetime Achievement en Grammy Legend – 51 gouden platen, 30 platina platen en 13 multi-platina platen. Volgens de RIAA is Barbra Streisand de best verkopende vrouwelijk artiest in de geschiedenis en de enige vrouw die de top 10 beste verkopende artiesten aller tijden heeft bereikt.

Als ongeëvenaard artiest met onderscheidingen en talenten op vele gebieden heeft Barbra Streisand haar stempel gedrukt als actrice, zangeres, regisseur, producent, scenarioschrijver, songwriter, filantroop, fotograaf, acteur en activist.

Barbra Streisand is de enige artieste die zowel een Oscar als een Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America, Golden Globe, National Medal of Arts en Peabody Awards heeft ontvangen. Bovendien is zij opgenomen in het Legioen van Eer van Frankrijk en won ze de Lifetime Achievement Award van het American Film Institute. Sterker nog, zij ontving zelfs 2 Oscars, 5 Emmy’s, 10 Grammy’s, 1 Tony en 12 Golden Globes, waaronder de Cecil B. DeMille Award. Ook was zij de eerste vrouwelijk filmregisseur die de Kennedy Center Honors in ontvangst mocht nemen. De drie films die zij regisseerde wonnen gezamenlijk 14 Oscarnominaties.

Over Chris Botti:
Sinds hij het veelgeprezen album When I Fall In Love uitbracht in 2004, is Chris Botti de best verkopende Amerikaanse instrumentalist. Hij bereikte sindsdien met succes een zeer breed publiek en zijn samenwerking met PBS leidde tot vier jazzplaten, die de eerste plaats bereikten, en vele gouden en platina albums en Grammy Awards.

Over Jason Gould:
Jason Gould is schrijver, regisseur en nu ook zanger. Hij bracht zijn eerste EP uit in 2012 en deze werd warm ontvangen en stond op nummer 1 in de lijst voor mp3-compilaties in de categorie Broadway & vocalisten op Amazon. Gould speelde in Say Anything (in 1989) en de door Streisand geregisseerde film The Prince of Tides (1991). In 1997 maakte hij zijn debuut op West End in het stuk The Twilight of the Golds en schreef, produceerde en regisseerde hij de korte film Inside Out.

Over Roslyn Kind:
Roslyn Kind is een dynamische en uiterst getalenteerd entertainer die een succesvolle loopbaan heeft op velerlei gebied. Zij bracht goed ontvangen platen uit (Give Me You, This is Roslyn Kind, Come What May), stond voor uitgekochte zalen op Broadway (3 from Brooklyn) en trad op in de beste zalen en nachtclubs in de hele wereld (Lincoln Center, The Greek Theater en het Café Royal in Londen). Met haar artistieke kwaliteiten voelt zij zich zeer thuis zowel op het podium, op het witte als op CD.

Barbra Streisand Concert Tour Data:
1 juni  O2 Arena – Londen  UITVERKOCHT
3 juni O2 Arena / Londen
6 juni  Ziggo Dome – Amsterdam UITVERKOCHT
10 juni  Ziggo Dome – Amsterdam KAARTVERKOOP START 12 APRIL
12 juni  Lanxess Arena – Keulen
15 juni O2 World – Berlijn
20 juni Bloomfield Stadium – Tel Aviv UITVERKOCHT
22 juni Bloomfield Staium – Tel Aviv  KAARTVERKOOP START 11 APRIL

Barbra Streisand fans krijgen de kans om tickets te kopen voordat de reguliere kaartverkoop begint. Ga naar barbrastreisand.com voor meer informatie.

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Ga naar tunedhospitality.nl voor Hospitality Packages.

Contact:
Barbra Streisand
Ken Sunshine, Sunshine Sachs
Carolyn Merrell, Sunshine Sachs
212-691-2800
merrell@sunshinesachs.com

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek