Concert van Paramore op 5 september in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Na een afwezigheid van ruim drie jaar pakt Paramore hun terugkeer naar Nederland groots aan. Naast het eerder aangekondigde optreden op Pinkpop (mainstage) is de Amerikaanse pop-rockband op donderdag 5 september te zien in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag 24 mei om 10.00 uur.

In 2009 barstte een uitverkochte 013 bijna uit zijn voegen bij het laatste optreden van Paramore. De energieke band debuteert in 2005 met het album ‘All We Know Is Falling’ maar weet met de opvolger ‘Riot’ in 2007 pas echt goed door te breken. De plaat met de hitsingle ‘Misery Business’ gaat wereldwijd meer dan twee miljoen keer over de toonbank en behaalt in de VS platina status. Met de hits ‘The Only Exception’ en ‘Brick By Boring Brick’ van het album ‘Brand New Eyes’ bouwen ze verder aan een trouwe fanbase.

Het vierde studioalbum ‘Paramore’ met de huidige single ‘Still Into You’ verscheen vorige maand. De gelijknamige titel verwijst naar de nieuwe bezetting van de band dat tegenwoordig bestaat uit het drietal Hayley Williams (vocalist), Jeremy Davis (bass) en Taylor York (gitaar).

“The whole making of this album was a rediscovering of ourselves as a band and as friends, It was a process that allowed us the freedom to explore new territory artistically and to liberate ourselves as musicians, singers, as people! Sincerely, we feel that the best way to give it a name is just to call it what it is. This album is us.” Aldus Paramore.

3FM presents

PARAMORE

+support act

Donderdag 5 september 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Paramore begint aanstaande vrijdag 24 mei om 10.00 uur, via: http://www.livenation.nl/ and 0900 – 300 1250 (45 c. p/m).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek