Concert Jack Johnson op 7 september in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Jack Johnson op 7 september in de Heineken Music Hall!

Op zaterdag 7 september 2013 komt Jack Johnson naar Nederland voor een eenmalig concert in de HMH, Amsterdam. Deze show wordt gepresenteerd door 3FM en is onderdeel van zijn ‘From Here To Now To You’ tournee ter promotie van zijn nieuwe album.

Het nieuwe, zesde, album ‘From Here To Now To You’ wordt door Universal Music uitgebracht. Dit album wordt geproduceerd door Mario Caldato Jr., die ook voor het meest succesvolle album ‘In Between Dreams’ de productie deed. Vooruitlopend op de release, is intussen de eerste single ‘I Got You’ verschenen. Deze is te beluisteren en te verkrijgen via i-Tunes.

Als zoon van de beroemde surfer Jeff Johnson, streeft Jack Johnson aanvankelijk ook een professionele surfcarrière na. Echter komt hier een onverwacht en vroegtijdig einde aan toen hij een aan deze sport gerelateerd ongeluk kreeg. Hij is zich vervolgens volledig gaan richten op zijn andere liefde, de muziek, dat hem behalve veel voldoening ook enorm succes opleverde. Met name vanaf zijn derde album ‘In Between Days’, dat zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek betekende.

Als Special Guest neemt Jack Johnson de Canadees Bahamas mee. Dit zal het eerste Nederlandse optreden van de singer-songwriter zijn in Nederland.

Bij eerdere tournees doneerde Jack Johnson substantiële tour-inkomsten aan goede doelen. Bij de aanstaande tour zal 100% van de opbrengst naar “The Johnson Ohana Charitable Foundation” (opgericht door Jack en zijn vrouw Kim in 2008) gaan, een non-profit organisatie met nadruk op milieu, kunst en muziekonderwijs. Deze stichting zal locale milieu groepen steunen en daarom vraagt Jack zijn fans om een extra bedragje over te maken bij de aanschaf van het concertkaartje. Men kan daarbij kiezen voor een CO2-toeslag van 0,75 eurocent en/of een bijdrage van 1,50 euro t.b.v. een door Jack nader te bepalen locale non-profit organisatie die zich non-profi inzet voor het milieu. Dit is geen verplichting, maar elke donatie wordt door Jack op prijsgesteld.

De kaartverkoop start zaterdag 22 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de website van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl en in België via www.sherpa.be. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.

Meer informatie over Jack Johnson is te vinden ophttp://jackjohnsonmusic.com/welcome/.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek