Concert Dream Theater op 17 februari 2014 in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

De Amerikaanse symfonische rockgroep Dream Theater komt op 17 febuari 2014 voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert van Dream Theater begint aanstaande vrijdag 28 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl,www.livenation.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Het laatste album van Dream Theater, getiteld ‘A Dramatic Turn Of Events’ en uitgekomen in 2011, mag gerust een groot succes genoemd worden. De band verdiende er behalve met wereldwijd veertien top tien debuten, hun eerste Grammy Award nominatie mee (in de categorie ’Best Hard Rock/Metal Performance’ voor single ‘On The Backs of Angels’). Dream Theater heeft sinds de oprichting in 1986 elf studio-albums op zijn naam staan en met hun unieke mix van freaky progressieve metal uit de jaren ’70, heavy metal uit de 80’s en melodieuze progrock heeft de band al ruim tien miljoen exemplaren verkocht. Op 20 september aanstaande verschijnt de twaalfde studio-plaat, opgenomen in de Covy City Sound Studios in Glen Cover (New York), geproduceerd door gitarist van het eerste uur John Petrucci en Richard Chycki (Aerosmith, Rush) en is simpelweg getiteld ‘Dream Theater’. Met deze plaat op zak staan de vijf heren van Dream Theater (Zanger James LaBrie, John Myung op basgitaar, Jordan Rudess achter de keyboards, drummer Mike Mangini en eerdergenoemde John Petrucci op gitaar) op 17 februari volgend jaar op de planken van de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Het internationale persbericht is hier te vinden.

AN EVENING WITH DREAM THEATER

Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 55,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Dream Theater begint aanstaande vrijdag 28 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nlwww.livenation.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek