Extra concert Bob Dylan op 31 oktober in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Wegens succes geeft Bob Dylan op donderdag 31 oktober een extra concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop voor de extra show is per direct van start gegaan.

De als Robert Allen Zimmerman geboren Dylan, kan met recht een levende legende genoemd worden. Met nummers als ‘Blowin’ in the wind’ en ‘The times they are a-changin’ vertolkte hij als geen ander de tijdgeest van de protestgeneratie in de jaren ‘60, maar zijn invloed op de popmuziek reikt veel verder dan dit bewogen decennium. Dylan behoort tot de meest invloedrijke muzikanten van de twintigste eeuw. Met zijn persoonlijke en poëtische teksten bracht hij de literatuur in de popmuziek en is hij een inspiratie voor vele generaties na hem.

Vorig jaar werd Dylan door president Barack Obama geëerd met de Presidential Medal of Freedom. De medaille is de hoogste onderscheiding die aan burgers wordt gegeven door de Amerikaanse regering.  Ook bracht hij afgelopen september zijn 35e studioalbum ‘Tempest’ uit. Met deze plaat haalt Dylan, na 36 jaar, opnieuw de nummer 1 positie van de Nederlandse albumlijst.

IN SHOW & CONCERT!
BOB DYLAN AND HIS BAND

Woensdag 30 oktober 2013
Donderdag 31 oktober 2013 – EXTRA CONCERT
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €65,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het extra concert is per direct van start gegaan via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek