Heineken Starclub met Tiesto & Calvin Harris op 18 oktober in Ziggodome, Amsterdam

Ticketmaster

Met veel trots kunnen wij melden dat de Heineken Starclub dit jaar in de Ziggo Dome plaatsvindt, met als headlining niemand minder dan Tiesto & Calvin Harris!

Op vrijdag 18 oktober zal tijdens Amsterdam Dance Event de grootste clubavond van Nederland losbarsten in de Ziggo Dome! De line up wordt verder compleet gemaakt met DJ’s Danny Avila, MOTi en Punish.

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag 6 juli. Meer info via Ziggodome.

Na eerdere Heineken Starclub stages op festivals als Indian Summer, Amsterdam Open Air en Mysteryland wordt deze keer onder het motto ‘Born in Holland, Raised by the World!’ de Ziggo Dome omgebouwd tot de grootste en beste club van Nederland. “Heineken Starclub presents Tiesto & Calvin Harris” zal niet alleen garant staan voor de beste muziek, maar ook voor veel show én entertainment.

Ralph Rijks marketing manager Heineken Nederland: “Heineken en muziek zijn al decennia onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heineken Starclub is ons eigen ‘ding’ waarin Heineken in al zijn facetten tot leven komt. In plaats van sponsor te zijn, willen we zelf iets organiseren dat écht voor het Heineken merk staat. We zijn trots dat we deze  eerste editie meteen mogen aftrappen met wereldsterren als Tiesto en Calvin Harris.”

Tiesto behoeft eigenlijk geen introductie. Hij is tijdens zijn indrukwekkende carrière uitgegroeid tot een icoon voor de nationale en internationale muziekindustrie. Met een optreden tijdens de Olympische Spelen, shows in uitverkochte stadions en optredens over de hele wereld weet hij steeds zijn grenzen te verleggen. Zijn nieuwste mix compilate, Club Life – Volume 3 Stockholm is nu uit op zijn eigen label Musical Freedom en bevat veel nieuwe eigen producties, remixes en samenwerkingen. Na een lange tijd van afwezigheid op Nederlandse bodem keert een van de grootste DJ’s van de wereld weer terug naar zijn geboorteland en zal voor de eerste keer in de Ziggo Dome te zien zijn.

De Schotse producer Calvin Harris schudt de ene na de andere hit uit zijn mouw en kan succesvolle samenwerkingen met artiesten zoals Rihanna, Ellie Goulding, Róisín Murphy, Kelis en Ne-Yo aan zijn CV toevoegen. Na zelf in het voorprogramma te hebben gestaan tijdens de LOUD tour van Rihanna is nu de tijd rijp om samen met Tiesto de Ziggo Dome te gaan headlinen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek