Concert Bastille op 12 maart 2014 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op woensdag 12 maart geeft Bastille een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag om 10.00 uur.

Singer-songwriter Dan Smith richtte in 2010 Bastille eerst op als solo-project maar het groeide later uit tot een volwaardige band, nadat hij eind 2010 zijn vrienden Chris Wood, Kyle Simmons en Will Farquarson had uitgenodigd om een groep te vormen. De oorsprong van Bastille ligt in de creatieve geest van singer-songwriter Dan Smith wiens omarming van multi-eclectische muzikale stijlen heeft geleid tot een van de meest opwindende klanken in nieuwe muziek vandaag.

Sinds dit jaar kent iedereen de hits Pompeii en uiteraard Things We Lost In The Fire, welke onlangs ook 3FM megahit is geweest.

Bastille staat bekend om hun uitstekende podium presentatie en grootse optredens.
Begin dit jaar was de band in Nederland te zien op Eurosonic en daarna ging het snel. Bastille was ook openingsact voor Muse in de Amsterdam ArenA en anderhalve week later speelden ze als invaller op de zondag van Pinkpop de tent volledig plat.

Bastille is niet beperkt tot enige muzikale limiet en dat maakt ze een van de meest opwindende jonge bands van dit moment.

3FM presents

BΔSTILLE
Bad Blood Part III Tour
+ support act

Woensdag 12 maart 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 29 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek