Booka Shade naar de Melkweg

Ticketmaster

Woensdag 26 maart staat dance-act Booka Shade in de Oude Zaal van de Melkweg. Verwacht veel materiaal van hun nieuwe album Eve en natuurlijk alle anthems die je al kent! Booka Shade is al tien jaar een van de meest populaire club en festival acts ter wereld en staat bekend om hun melodieuze house / techno sound. Hun vijfde album “Eve” kwam kort geleden uit en staat wederom boordevol epische dansvloer krakers. Op het album staan samenwerkingen met Fritz Kalkbrenner, Fritz Helder van Azari & III en Andy Cato van Groove Armada. De act heeft een geweldige live reputatie en vorig jaar stond de act dan ook op 5 Days Off festival met een overweldigend optreden in Paradiso.

De voorverkoop van dit concert is reeds gestart: http://www.ticketmaster.nl/event/123461?brand=nl_melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek