Jacqueline Govaert presenteert nieuw materiaal in 013

Ticketmaster

Jacqueline Govaert keert terug naar haar roots op vrijdag 25 april in 013! De ex-frontvrouw van het Tilburgse Krezip bracht in 2010 haar solo debuutalbum ‘Good Life’ uit en kwam meteen binnen op 3. Met de single ‘Overrrated’ had ze ook meteen een hit op zak. In 2013 krijgen we dan eindelijk een vervolg. “Feel how the earth moves” zingt Jacqueline Govaert in het refrein van haar nieuwe single ‘Hear How My Heart Beats’. Toeval, of een verwijzing naar de openingstrack van ‘Tapestry’ (1971)? Voor haar tweede album ‘Songs to Soothe’ putte Jacqueline namelijk inspiratie uit dat tweede album van Carole King, dé standaardplaat voor elke vrouwelijke singer-songwriter. Uiteraard zul je ook vanavond enkele nummers van haar nieuwe  plaat te horen krijgen. Welkom terug in Tilburg Jacqueline!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek