Kris Berry & Perquisite in 013 Tilburg

Ticketmaster

Beide stonden ze de afgelopen jaren solo op het podium in 013, maar 27 maart samen! We hebben het natuurlijk over één van de meest interessante samenwerkingen van afgelopen jaar: Kris Berry & Perquisite. De band tussen de twee ontstond toen Perquisite Kris Berry zag optreden tijdens een Amy Winehouse tribute in 2011, waarna hij haar uitnodigde voor een studiosessie. Beide waren ze op dat moment druk bezig met hun soloprojecten, maar het klikte meteen zo goed dat een samenwerking geboren was. Voor ze het wisten lagen er 10 nummers klaar, gebundeld op het album ‘Lovestruck Puzzles’. Naar eigen zeggen delen ze hierop “de liefde voor melancholie, vette grooves en de sixties”. Support is de opkomende zangeres Rita Zipora.

Voorverkoop inmiddels gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek