Tower Of Power op planken 013 Tilburg

Ticketmaster

Heeft Tower Of Power nog wel een introductie nodig? Dit soul- en funkinstituut treedt al 45 jaar op, maar doet dat nog altijd met een tomeloze inzet en vurige passie die z’n weerga niet kent. Opgericht eind jaren zestig door bandleider en tenorsaxofonist Emilio Castillo zet Tower Of Power zich al snel op de kaart middels gedreven optredens en een werkelijk fantastische blazerssectie. Er wordt dan ook regelmatig een beroep gedaan op de diensten van deze uitstekende liveband. En ook zeker niet door de minsten. O.a. Little Feat, Santana, Elton John en Rod Stewart maken gebruik van de muzikale diensten van Tower Of Power. Dit kan maar één ding betekenen op zondag 23 november in 013 Tilburg: vette soul, nog altijd met een capital S!

Voorverkoop start zaterdag 1 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek