Rock ‘n’ roll met Mustasch en ‘At The Juke Joint’ naar Tilburg

Ticketmaster

Mustasch  werd in 1998 opgericht als ode aan de snorren van hun helden als Freddie Mercury (Queen) en Tony Iommi (Black Sabbath). De Zweden maakten ten tijde van hun eerste albums al aardig wat los in de Zweedse rock- en metalscene en werden zelfs genomineerd voor de Zweedse tegenhangers van de Grammies. Met alweer het achtste album ‘Thank You For The Demon’ onder hun armen staan deze solide hardrockers op vrijdag 9 mei in 013. Met 16 jaar podiumervaring en voorprogramma’s van onder meer Europe, Volbeat en Motörhead zitten op z’n zachtst gezegd ook hun liveperformances wel “snor”!

Vr 06 jun – At The Juke Joint: Shaking Godspeed + Black Bottle Riot + Texas Radio
Vrijdag 6 juni slaan Shaking Godspeed, Black Bottle Riot en Texas Radio de handen ineen om de Kleine Zaal tijdelijk om te toveren tot een rock ‘n’ roll juke joint! Het trio Shaking Godspeed zit niet graag stil. Dit is vuige, ongepolijste maar bovenal aanstekelijke bluesrock van de bovenste plank! De heren van Black Bottle Riot bieden niets minder dan rauwe, dynamische bluesy hardrock voor fans van Lynyrd Skynyrd en Thin Lizzy. Voor Texas Radio neemt men een snufje Tom Waits, een beetje Allman Brothers en een lepeltje The Doors. Met deze ingrediënten kan het bijna niet mis gaan!

Voorverkoop voor beide concerten start op 8 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek