Voorverkoop Hooverphonic gestart

Ticketmaster

Van stemmige triphop via georkestreerde, barokke pop naar psychedelica: de weg die het Vlaamse Hooverphonic sinds 1996 heeft afgelegd is een verrassende geweest. Nadat hun muziek jarenlang zo’n beetje de definitie van zwoel en trippy was, was laatste album ‘Reflections’ afgelopen jaar weer een opvallende stap. De band rondom artistiek brein Alex Callier en nieuwe zangeres Noémie Wolfs richtte zich op frisse indiepop, natuurlijk nog wel met de nodige sixties-invloeden, die bovendien geheel zonder elektronica tot stand kwam. Ook namen ze de bijzondere step om fans via internet hun huis te laten aanbieden als opnamelocatie en de mooiste uit te kiezen. Ook na 18 jaar blijft de band verrassen! Vrijdag 11 april in Melkweg Amsterdam

Voorkoop is reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek