Dee’s Honeytones naar Rotown

Ticketmaster

rotownDe tweede editie van the Rhythm Rocker Revue zal op 15 maart losbarsten in Rotown. Het duo Meijers en van Dullemen zal als eerste het podium betreden. Deze twee rasmuzikanten nemen je met hun mondharmonica, meerstemmige zang en slidegitaar mee naar de country, blues en ragtime uit de jaren 20 en 30. Neem je dansschoenen mee naar de cd-presentatie van Dee’s Honeytones’ debuutalbum, want zij brengen swingende boppin’blues , rhythm & rockabilly. Een stampende ritmesectie, verfijnde gitaarriffs, boogie piano en opzwepende vocalen.

De DJ ’s van The Mechanical Musical Marvels nemen de avond na afloop over. Zij zullen hun beste bakelieten 78-toeren jazz-, swing- en ragtime-platen de revue laten passeren. Rotterdams top-DJ Joe Sixpack mag op deze avond natuurlijk niet ontbreken en zal met western swing rockabilly en rock ‘n’ roll vinyl aanwezig zijn.

Aanvang 20:30 uur
Voorverkoop reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek