Openluchtconcerten bij Caprera, in samenwerking met het Patronaat

Ticketmaster

capreraPatronaat organiseert dit jaar wederom concerten in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal. De eerste twee concerten zijn zojuist bevestigd. Aanstaande zaterdag 22 februari om 10.00 uur start de voorverkoop voor de concerten van de Amerikaanse John Grant op dinsdag 22 juli en van de Noorse Ane Brun op woensdag 23 juli. Gelegen in een veertig hectare groot bos is Openluchttheater Caprera een betoverende plek waar jaarlijks zowel artiesten als bezoekers genieten van optredens met een unieke sfeer.

Op dinsdag 22 juli presenteert Patronaat de Amerikaanse zanger en muzikant John Grant in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal. John Grant brak in 2010 door met zijn debuutalbum, ‘Queen Of Denmark’, dat in Engeland door MOJO magazine werd uitgeroepen tot Album of the Year en ook in ons land werd het album bejubeld met unanieme lofzang. Afgelopen jaar keerde hij terug met een nieuw album, ‘Pale Green Ghosts’, dat werd opgenomen in Ijsland en gastbijdrages bevat van Sinead O’Connor. Op het album is te horen dat hij donkere, elektronische elementen aan zijn katoenfluwelen composities heeft toegevoegd. Met zijn diepe stemgeluid, die immense emoties oproept, weet John zijn publiek muisstil te krijgen.

DI 22 JULI 2014 | OPENLUCHTTHEATER CAPRERA | O 19.30 | A 20.30 | € 20,- | vvk start zaterdag 22 feb om 10.00 uur
Voor meer info & tickets klik HIER.

Op woensdag 23 juli presenteert Patronaat de Noorse singer-songwriter Ane Brun in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal.
Gepassioneerd en vol overgave speelt en zingt Ane Brun haar liedjes die vaak een donker randje hebben. Breekbaar, betoverent en fragiel, maar net zo makkelijk bombastisch en vol dramatiek . Afgelopen jaar was het tien jaar geleden dat haar debuutalbum, ´Spending Time With Morgan´, verscheen. Om haar jubileum te vieren verscheen ´Songs 2003-2013´, een verzamelalbum met 32 van haar mooiste liedjes.

WO 23 JULI 2014 | OPENLUCHTTHEATER CAPRERA | O 19.30 | A 20.30 | € 25,- | vvk start zaterdag 22 feb om 10.00 uur
Meer info & tickets klik HIER

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek