Eels voor 4 concerten naar Nederland

Ticketmaster

Eels
Na drie uitverkochte Paradiso shows, een uitverkochte show in Heerlen en twee openluchtconcerten in Caprera en de Goffert afgelopen jaar, komt Eels deze zomer terug naar Nederland. Aanleiding hiervoor is zijn nieuwe album ‘The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett’, dat op 22 april zal verschijnen.

De concertreeks waarbij alleen enkel zitplaatsen beschikbaar zijn, ziet er als volgt uit:

25-06: Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw
27-06: Rotterdam, Concertgebouw De Doelen
28-06: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips (i.h.k.v. Naked Song Festial)
05-07: Groningen, Stadsschouwburg

De kaartverkoop start op zaterdag 1 maart. Kaarten kunnen rechtstreeks via de podia worden gekocht.

Eels is het muzikale project van Mark Oliver Everett, beter bekend als E. Sinds de start van zijn carrière, kan E putten uit een rijke discografie. Tot zijn meer dan verdienstelijke oeuvre behoren o.a. de geroemde albums Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light Relevations. Vorig jaar bracht Eels nog het album ‘Wonderful, Glorious’ uit, de opvolger van Tomorrow Morning uit 2010, dat het sluitstuk was in de trilogie die verder bestaat uit Hombre Lobo (2009) en End Times (eveneens 2010).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek