Nationale Taptoe viert 200 jaar Koninkrijk in Ahoy

Ticketmaster

ahoy200 jaar Koninkrijk geeft de Nationale Taptoe dit jaar het thema ‘Royal Tattoo’. Zo zorgen de van origine overzeese gebieden, maar nu van Rotterdamse bodem voor een Caribisch accent tezamen met de steelbands van de Marinierskapel en het Nederlands Politie Orkest. Zij zullen gezamenlijk Ahoy in swingende zomerse sferen brengen van 25 t/m 28 september.

De internationale bijdragen uit andere koninkrijken zijn o.a.

The Royal Armoured Corps Band uit het Verenigd Koninkrijk;
De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen uit België;
The Royal Oman Police Band.
Ook kenmerkt deze editie door deelname van veel dames. De Oosterse bijdrage uit Oman bestaat voornamelijk uit vrouwelijke musici en daarnaast zal ook het wereldvermaarde Lochiel Drill Team – jonge dames uit Nieuw Zeeland – zorgen voor een geweldige exercitie show.

De top op trompetmuziek; Eric Vloeimans is uitgenodigd om een geweldige muzikale bijdrage te leveren. De voorverkoop is reeds gestart.

25 september 2014 20.00 uur
26 september 2014 20.00 uur
27 september 2014 14.00 uur
27 september 2013 20.00 uur
28 september 2013 14.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek