Mainstreet naar Paard van Troje Den Haag

Ticketmaster

Een Nederlandse boyband. En wat voor een! Nils, Owen, Rein en Daan worden bekend door hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival. Met hun debuutalbum ‘Breaking The Rules’ schrijven ze geschiedenis: ze komen als eerste boyband op 1 binnen in de Album Top 100.

Nadat de jongens zonder succes individueel auditie hadden gedaan bij The Voice Kids besloten ze samen een boyband te vormen: MainStreet. Hun eerste nummer ‘Stop the Time’ werd al snel opgepikt en de boys werden uiteindelijk derde in de finale van het Nationaal Junior Songfestival in 2012.

In 2013 volgde al een nieuwe hit: met ‘Mind is Blown’ veroverden ze snel de harten van menig tiener. Ook tekenden zij hun eerste platencontract, speelden ze in uitverkochte zalen en werden ze zelfs de eerste boyband ooit die met hun debuutalbum op #1 binnen kwam in de albumcharts. In april vorig stonden de jongens zelfs voor een uitzinnige menigte als voorprogramma van Justin Bieber, en afgelopen december traden ze op voor maar liefst 4500 fans, iets wat door geen enkele Nederlandse boyband ooit gedaan is.

Op 8 juni komen ze dan eindelijk naar Den Haag. Wij zijn erg benieuwd hoeveel Mainiacs er in de Randstad zijn!

Kaartverkoop start zaterdag 8 maart om 10:00, exclusief via www.paard.nl.

Voor deze show zijn er een beperkt aantal VIP Tickets á € 95 (exclusief servicekosten) beschikbaar, via deze link (ook vanaf 8 maart, 10:00). Hiervoor krijg je een meet & greet met MainStreet, als eerste toegang tot de zaal en een staanplaats.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek