Dream Theater met exclusieve clubshow naar 013

Ticketmaster

Doorgaans vullen ze met gemak grotere zalen (zoals onlangs nog de HMH in Amsterdam) maar woensdag 16 juli staat de progmetal band Dream Theater met een zeer exclusieve clubshow in 013. Al sinds het midden van de jaren tachtig maakt de groep uit New York een hoogstaande mix van progrock, heavy metal en symfonische rock. De heren beheersen hun instrumentarium tot in de puntjes hetgeen onnavolgbare muzikale exercities oplevert. Niet alleen op plaat, maar ook op het podium: de live-reputatie van Dream Theater is welhaast legendarisch. Optredens zijn dan ook tot in de puntjes verzorgd. Een groep van dit formaat zie je zelden in een kleinere zaal.

De voorverkoop start op vrijdag 14 maart om 10.00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek