Kansas komt al haar hits spelen in 013 Tilburg

Ticketmaster

Natuurlijk kent iedereen de evergreen ‘Dust In The Wind’, het nummer waarmee de Amerikaanse band Kansas in de jaren zeventig een wereldhit scoorde. Op vrijdag 25 juli komt de band naar 013. De progressieve rock van Kansas weet vooral in de jaren zeventig en tachtig te bekoren, getuige creatieve albums als ‘Leftoverture’ (1976) en ‘Point Of Know Return’ (1977). Vanwege bezettingswisselingen en wijzigingen van de muzikale koers duurt het even voordat Kansas zich creatief herpakt, maar anno 2014 staat de groep alweer enige tijd goed op de rails. Met oudgedienden als Phil Ehart en Steve Walsh in de gelederen weet Kansas op het podium ook nog altijd te overtuigen. Het optreden in 013 is de enige show in Nederland!

Voorverkoop is inmiddels gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek