Heavymetal met Huntress + Battlecross in 013 Tilburg

Ticketmaster

Maar liefst drie keer stond Huntress in 013 de afgelopen jaren. En niet zonder reden! Tijdens support voor Dragonforce en Lamb of God en op eigen houtje met een headline show in Stage01 liet de band een onuitwisbare indruk achter. En dat is niet vreemd, met de excentrieke (ex-playmate) Jill Janus als frontvrouw. Muzikaal gezien zit de band in de hoek van occulte, groovende heavymetal geïnspireerd door Mercyful Fate/King Diamond. Battlecross sluit zich op 11 juni aan bij Huntress voor hun debuutshow in Tilburg. De band bracht recentelijk hun derde album ‘War of Will’ (2013) uit. De plaat werd ontvangen als één van de beste moderne metalplaten van de afgelopen tijd. Neem de vocals en intensiteit van The Black Dahlia Murder, de groove van Lamb of God, de riffs van Unearth en een scheutje onvervalste oldschool thrashmetal. Kortom, op 11 juni een woensdagagavond die garant staat voor een gedegen portie beukwerk!

Voorverkoop start zaterdag 22 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek