Color Reporters naar Metropool

Ticketmaster

metropoolOp 4 juli staat de band van Bertolf Lentink, Color Reporters, in de kleine zaal van Metropool in Hengelo. Bertolf kende eerder solo succes met de hits ‘Another Day’ en ‘Mary’. Daarvoor was hij gitarist in de band van Ilse DeLange. Met Color Reporters speelt hij weer met een ‘echt’ bandje. Een aantal gezamenlijke schrijfsessies voor het derde soloalbum van Bertolf Lentink markeerde het begin van deze nieuwe band. De twee liedjes die hij en de gitarist/zanger in zijn band Bas Wilberink daarvoor schreven, bleken niet geheel in de lijn van de plaat, die de titel ‘Bertolf’ zou krijgen. Echter was wél de kiem gelegd voor Color Reporters.

In het voorprogramma deze avond de vijfkoppige band Bells Of Youth. Deze vijf langharige muzikale dames zingen, begeleid door meerdere instrumenten, bloedmooie liedjes. Noem het ‘indiepop’ of ‘harmonische electrofolk’, de optredens van Bells of Youth staan in ieder geval garant voor een glimlach op je gezicht. De band is ontstaan uit een hechte vriendschap en die intimiteit is tijdens hun optredens duidelijk te voelen. De voorverkoop voor het concert van 4 juli is inmiddels gestart.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek