Nina Hagen met The Wild Romance naar De Metropool

Ticketmaster

metropoolOp vrijdag 23 mei komt Nina Hagen met de voormalige begeleidingsband van Herman Brood’s ‘The Wild Romance’ naar Metropool. Nu Herman Brood al een poos niet meer onder ons is vond Nina dat er weer eens wat leven in de brouwerij mocht komen. Om iedereen eens lekker wakker te schudden en om Herman te eren gaat ze op tour met de vaste begeleidingsband van Herman Brood ‘The Wild Romance’ (tegenwoordig beter bekend als Romanza Brava). Tijdens deze unieke show met o.a. Dany Lademacher, Ruud Englebert en nog andere indrukwekende muzikanten brengen ze samen een spectaculaire show onder de naam Nina Hagen’s Wild Romance! Nina Hagen vertolkt nummers van Herman Brood, van haarzelf en klassiekers uit de Rock ‘N Roll, Soul, Punk, Funk, Blues en Gospel-Geschiedenis.

De kaartverkoop voor Nina Hagen’s Wild Romance is reeds gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via Metropool (website en dagkassa), de filialen van Boekhandel Broekhuis in Hengelo, Enschede en Almelo, de bibliotheek in Hengelo en platenspeciaalzaak Popeye.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek