Tangarine naar 013

Ticketmaster
013 tilburgDe leukste broers in de Nederlandse popmuziek komen naar 013: Tangarine! De clubtour in 2014 was helemaal uitverkocht en ook tijdens de Cultuurnacht 2013 stonden de twee krullebollen voor een volle Kleine Zaal. Sinds het verschijnen van ‘Seek & Sigh’ in mei 2013 zijn de jongens sowieso aan een zegetocht bezig. Ze traden honderden keren op en dan werden ze ook nog eens als DWDD huisband ingelijfd. Hun even frisse als nostalgische liedjes doen denken aan de hoogtijdagen van Simon & Garfunkel, The Mamas & The Papas en Peter Paul And Mary, met de liedjes van Bob Dylan. Maar gedateerd? Dat klinkt Tangarine geen moment. Het nieuwe album van Tangarine verschijnt in augustus. Tijdens de ‘Move On’ tour zullen ze al die tijdloze liedjes spelen in de mooiste popzalen van Nederland. En dan mag 013 niet ontbreken, toch?
6 november 2013
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Voorverkoop reeds gestart
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek