Tommy Emmanuel naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDe Australische gitarist Tommy Emmanuel komt terug naar Nederland! De wereldberoemde gitarist die al twee Grammy nominaties op zijn naam mocht schrijven komt op zondag 23 november naar De Oosterpoort. Al op jonge leeftijd begon Emmanuel aan zijn carrière. Op zijn 10e tourde hij met zijn familie onder de naam ‘The Emmanuel Quartet’ door Australië en eigenlijk is hij nooit meer gestopt met gitaar spelen. Zo speelde hij veel als sessiemuzikant en werkte onder andere samen met Michael Bolton, Eric Clapton, John Denver en Stevie Wonder.

Rond zijn 30e kwam zijn droom uit; een samenwerking met zijn idool en held Chet Atkins. Samen namen zij het album ‘The Day The Finger Pickers Took Over The World’ op. Daarmee haalde hij zijn eerste Grammy nominatie binnen. Het album ‘The Mystery’ leverde hem zijn tweede nominatie op. Tommy Emmanuel is inmiddels uitgegroeid tot een virtuoze, succesvolle soloartiest.

Zondag 23 november
Aanvang 20.30 uur
Kaartverkoop start zaterdag 12 april via de website ( 10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek