Anathema en Mick Pointer Band naar De Boerderij

Ticketmaster

BoerderijZONDAG 20 JULI 2014
Anathema
In juni brengt de Britse progressieve rockband Anathema een nieuw album uit, genaamd ‘Distant Satelites’. De release wordt gevolgd door een wereldtournee en daarbij mag een concert in de Boerderij natuurlijk niet ontbreken! Vergelijkingen met Pink Floyd en Radiohead worden regelmatig gemaakt. Nederland heeft een speciale plek in het hart van Anathema. Eind 2012 werden in 013 opnames gemaakt voor hun allereerste Blu-Ray release. Anathema bewees meerdere malen in de Boerderij dat de band live op z’n best is. Kortom, een show die je niet mag missen!
De voorverkoop is reeds gestart

ZATERDAG 20 DECEMBER 2014
Mick Pointer Band: Marillions Script Revisited Christmas Show
Mick Pointer, één van de oprichters van de progressieve rockband Arena en de voormalige drummer van de legendarische groep Marillion, komt op veler verzoek met zijn all-star-band terug naar de Boerderij voor een integrale uitvoering van de Marillion klassieker ‘Script For A Jester’s Tear’! Dit album wordt gerekend tot één van de beste albums uit de symfonische muziekgeschiedenis. Naast Pointer op drums bestaat de band uit niemand minder dan Nick Barrett (Pendragon), Mike Varty (Credo), Ian Salmon (Arena) en Brian Cummings (Carpet Crawlers-Genesis Tribute band) in de rol van Fish.
De voorverkoop start zaterdag 12 april.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek