Tangarine keert terug naar Hengelo

Ticketmaster

metropoolIn februari was Tangarine al in Metropool te zien. De show van de zingende gebroeders Brinks was totaal uitverkocht. De heren zijn druk bezig met het opnemen van een nieuw album en gaan in het najaar weer op tournee langs de clubs. Dat brengt ze op 31 oktober naar Metropool in Hengelo. De broers zijn maandelijks te zien tijdens de maandafsluitingen van De Wereld Draait Door met hun band. Tussen het drukke touren langs podia en festivals door is de band dus bezig met het opnemen van de opvolger van debuutalbum ‘Seek and Sigh’. Het nieuwe album zal tijdens Lowlands 2014 gepresenteerd worden waarna een clubtour volgt. Ook tijdens deze tour staat Tangarine met band op de verschillende podia.

De voorverkoop van het concert van Tangarine op 31 oktober is inmiddels gestart.

Aanvang: 21:00 uur, de zaal opent een half uur eerder

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek