Exclusieve Nederlandse show van OFF! in 013

Ticketmaster

013 tilburgOFF! is hét schoolvoorbeeld van 30 jaar punk! Toen in 2010 de legendarische punkband Circle Jerks uiteen viel na onenigheid over een nieuw album ontstond het idee bij zanger Keith Morris (voorheen ook zanger van de eveneens legendarische punkband Black Flag) en producer Dimitri Coats een nieuwe band te beginnen. Samen met punkveteranen Steven Shane McDonald (Redd Kross) en Mario Rubalcaba (Rocket From The Crypt/Hot Snakes) ontstond OFF!. Op zondag 12 oktober komen ze voor een exclusieve Nederlandse show naar 013. En ze nemen een bijzonder fijne support mee: de opgeschoten skatepunkers van Cerebral Ballzy!

Locatie: 013, Kleine Zaal
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek