Fish voor vier concerten naar Nederland

Ticketmaster

Derek William Dick, beter bekend als Fish werd in 1981 bekend als de zanger van de Britse groep Marillion. In 1988 verliet hij deze band om een solocarrière op te pakken. De teksten van Fish hebben veelal een maatschappijkritisch karakter. Zijn muziek, zijn live-performance, zijn indrukwekkende gestalte, zijn aparte stem met Schotse tongval en zijn gevoel voor drama maken dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt binnen de progressieve muziekwereld. Er  verschijnt er een nieuw album van deze schot en gaat hij met zijn band op tour.

FISH ( UK ) ” Moveable Feast Tour 2014 ”
03 oktober Zoetermeer – Boerderij                     
04 oktober Uden – De Pul                          
05 oktober Zwolle – Hedon                        
07 oktober Bergen op Zoom – Gebouw T

Ticketmaster