Gers Pardoel naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotDè clubnacht in Bibelot voor liefhebbers van hiphop, urban en dance: Mirrors! Onze dj’s schotelen je iedere editie een ramvol programma voor. Moeiteloos word je meegenomen van fijne classics naar de laatste releases. En van vergeten pareltjes naar de grootste bangers van het moment. Met iedere editie 1 grote headliner. Deze Editie Gers Pardoel!

Het nieuwe album van Gers Pardoel heet ‘De Toekomst Is Van Ons’ en komt op 23 mei uit. Na deze release gaat Gers in het najaar met zijn band op tour in Nederland.

Met zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ brak Gers Pardoel alle records. De plaat stond meer dan een jaar in de Album Top 100, behaalde de platina-status in zowel Nederland als België en bracht vijf singles voort, waaronder de grootste Nederlandstalige hit ooit ‘Ik Neem Je Mee’. De video bij het nummer is de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van Youtube, de teller staat inmiddels op ruim 16 miljoen views.

Datum: 17 oktober Waar: Bibelot Zaal open: 19:30 uur Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek