Milow met ‘Silver Linings’ naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarSinger-songwriter Milow nam zijn vierde plaat ´Silver Linings´ op in Amerika en het album staat weer vol met melancholische parels. Samen met producer Kevin Augunas (Gotye, The Black Keys en The Lumineers) schrijft en schrapt hij er lustig op los en komt tot tien tracks die hij in zo weinig mogelijk takes opneemt. Resultaat van Milow’s Amerikaanse avontuur is een album dat niet klinkt zoals ‘Ayo Technology’ of één van zijn andere grote hits. Maar het klinkt wel als Milow, en zoals de titel al doet vermoeden zit er ook nu weer een sprankje hoop in zijn melancholische bitterzoetheid.

Op 2 december brengt de Vlaming die prachtige bitterzoetheid weer mee naar Eindhoven. Dat wordt een sprookjesachtige december avond!

Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Zaterdag 19 april `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek