Passenger dit najaar in de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallDeze week heeft de Britse eenmansband Passenger zijn Europese tour aangekondigd. Op 7 oktober geeft Passenger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 25 april om 9.00 uur. Passenger is de artiestennaam van de Britse singer/songwriter Mike Rosenberg. Jarenlang reisde de zanger, die in eerste instantie met vier anderen de band Passenger vormde, als straatmuzikant de wereld rond. Zijn eerste vier albums financierde hij met het geld dat hij verdiende als straatmuzikant.

Hij vertrok in 2009 naar Australiė waar zijn laatste album ‘All The Little Lights’ tot stand kwam. Het album bereikte in vele landen de top tien status. Zijn grote doorbraak kwam met de single ‘Let Her Go’, waarmee hij in 20 landen de nummer 1 positie bereikte en meer dan 222 miljoen views op YouTube behaalde.

PASSENGER – Whispers European tour 2014
Dinsdag 7 oktober 2014
Heineken Music Hall- Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 25 april om 9.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek