Pete Murray naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortPete Murray is één van de meest succesvolle Australische singer-songwriters. Dit jaar is het 10 jaar geleden dat zijn debuutalbum ‘Feeler’ uitkwam en dit komt Pete vieren met een 10 Year Anniversary Feeler tour! ‘Feeler’ heeft maar liefst tweeëneenhalf jaar in de Top 100 gestaan en leverde hem 6 keer platinum en 12 ARIA Award nominaties (Australische Grammy’s) op.

Om zijn jubileum te vieren heeft Pete Murray zijn debuutalbum nieuw leven ingeblazen met een speciaal Feeler- 10 Year Anniversary Edition. Dit album is geremasterd in de legendarische Abbey Road Studios. Het album bevat 12 extra nummers en hiervoor heeft hij samengewerkt met het Bulgarian Symphony Orchestra.

In juni komt Pete Murray tijdens zijn tour ook naar Groningen om de magie van zijn debuutalbum te herbeleven!

Dinsdag 17 juni, 20.00 uur De Oosterpoort, Kleine Zaal € 25,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start woensdag 16 april via de website (10.00 uur) & de kassa (12.00 uur)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek