Trixie Whitley voor intieme zomershow naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarMet een prachtige debuutplaat en een uitmuntende live reputatie op zak, komt Trixie naar de kleine zaal van de Effenaar. Trixie Whitley is voorbestemd om een groot muzikante te worden, geen twijfel over mogelijk. Haar vader, bluesgitarist en singer-songwriter Chris Whitley, sleepte haar mee de wereld over en van studio naar studio. Trixie ontmoette daardoor al op jonge leeftijd grootheden als Dave Matthews, Keith Richards en Bruce Springsteen.

Haar debuutalbum ‘Fourth Corner’, ademt ook dan ook pure ‘greatness’ uit. Het staat vol met songs die tijdloos klinken. Het album leverde haar maarliefst 3 MIA nominaties op: voor Best Album, Best Female Artist en Alternative! Live is waar de songs van Trixie helemaal tot leven komen. Intens, puur en oprecht. Dat bewijst ze deze zomer groots op Werchter en in intieme setting in Eindhoven.

Locatie: Effenaar Kleine zaal
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 19 apr `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek