Wouter Hamel naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortWouter Hamel is terug met een nieuw album. Waar het vorige album ‘Lohengrin’ (2011) een introverte soloproductie was, is ‘Pompadour’ een album dat in teamverband tot stand kwam, bol staat van de levenslust en popmuziek in zijn puurste vorm laat horen. Wouter Hamel stond al meerdere malen in een uitverkochte Kleine Zaal en komt gelukkig weer naar Groningen om zijn nieuwe plaat te promoten.

Voor ‘Pompadour’ is Hamel een hernieuwde samenwerking aangegaan met producer Benny Sings, die eerder betrokken was bij de albums ‘Hamel’ (2007) en ‘Nobody’s Tune’ (2009). “Benny en ik vullen elkaar aan met onze ideeën over geluid en hoe een lied moet klinken.’’ Ook jazzlegende Mark Murphy, met wie Hamel in New York de studio indook, en de Deense Penny Police zijn te horen op het album. ‘Pompadour’ is een spannend, energiek en opwindend album geworden en deze energie wordt ongetwijfeld meegenomen naar het podium.

Woensdag 19 november, 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek