Nieuw festival, The Day The Music Died, in Ahoy

Ticketmaster

Piet Veerman (The Cats) heeft vandaag bekend gemaakt op te gaan treden bij een bijzonder, nieuw evenement ‘The Day The Music Died’ in Ahoy op zondag 31 augustus 2014. Op die dag is het veertig jaar geleden dat Nederlands’ populairste zeezender Veronica gedwongen werd te stoppen. The Day The Music Died gaat terug naar die tijd met een avondvullend programma gepresenteerd als een live radioshow van weleer in een spectaculaire show helemaal van nu! Peter Koelewijn, Dave Berry, Piet Veerman, Jeff Christie, George Baker, Colin Blunstone, BZN 66, Steve Ellis’ Love Affair, The Shoes, George McCrae en Rob de Nijs zijn de eerste namen voor The Day The Music Died 2014.

The Day The Music Died biedt een ruim 3 uur durend programma op zondagavond vanaf 18.00 uur. Een spectaculaire show waarbij live acts uit die tijd worden aangekondigd door en afgewisseld met radio- en filmbeelden die herinneren aan een de fameuze radioperiode van 1960 tot 1974. De bezoeker maakt een trip down memory lane, maar wel swingend op live acts die nog steeds fantastische optredens verzorgen in de hele wereld. Deze line up, in deze setting is uniek!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek