De Dijk naar Underground

Ticketmaster

undergroundDe Dijk is misschien wel de meest succesvolle Nederlandstalige rockband aller tijden. Liedjes als ‘Dansen op de Vulkaan’, ‘Als Ze er Niet is’ en ‘Groot Hart’ zitten diep geworteld in het DNA van de Nederlandse popmuziek. Zanger Huub van der Lubbe en zijn vrienden brachten in de afgelopen 33 jaar maar liefst 20 albums uit, wonnen de Nederlandse Popprijs voor hun oeuvre en tourden zich menigmaal vierkant in de rondte. Toch zijn de mannen van De Dijk verre van versleten. Na een verdiende sabatical in 2013 staan ze weer als jonge honden te popelen om het podium op te gaan. Op zaterdag 11 oktober zal De Dijk opnieuw acte de présence geven in De Underground in Lelystad. 

ZAAL OPEN: 20:00 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek