Marc Broussard naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortMarc Broussard is een artiest met de unieke gave om klassieke R&B, rock en soul een nieuwe, frisse impuls te geven. Dit werd in 2002 duidelijk toen Broussard op twintigjarige leeftijd zijn debuutalbum Momentary Setback opnam en in eigen beheer uitbracht. Hierna volgden nog 4 albums waarbij het laatste album Marc Broussard (2011) gekenmerkt wordt door een mix van pop, soul, funk en R&B invloeden.

Marc’s talent komt niet van een vreemde. Zijn vader, Ted Broussard, is een begenadigd gitarist en speelde onder andere in The Boogy Kings.

In juli 2014 komt de cd A Life Worth Living uit dat ongetwijfeld net zo soulful zal zijn als zijn voorgangers en vast niet onder doet voor de liedjes van zijn grote voorbeelden; Marvin Gaye, Dr. John en Otis Redding. Dat belooft wat als Marc Broussard op 10 juli naar De Oosterpoort komt!

Donderdag 10 juli, 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 16,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start vrijdag 25 april via de website (10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort (Trompsingel 27).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek