Textures op 30 oktober naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarTextures viert op 30 oktober het 10-jarig bestaan van debuutalbum ‘Polars’ met intieme clubshow in de Effenaar. Textures is een band waar we met z’n allen heel, heel, heel erg trots op mogen zijn. In hun tienjarig bestaan leverden ze vier rasechte ‘klassiekers’ af in het progressieve metal genre dat ze zelf mede vorm gaven. Bijna wiskundige breaks gaan hand in hand met heerlijke grooves en brute vocals.

De band is het vijfde album aan het opnemen, maar niet voordat er een Europese tour komt ter gelegenheid van hun eerste kind: ‘Polars’, dat uiteraard in z’n geheel wordt gebracht. Speciaal voor de gelegenheid komt het album voor de eerste maal op vinyl uit, dus neem een paar euro extra mee als ‘ie nog ontbreekt in je collectie. Bereid je voor op een intense metalshow met speciale gasten en een verjaardag die nog lang nabesproken zal worden!

Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek