Joan Armatrading naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDe Britse singer-songwriter en gitariste Joan Armatrading (1950) gaat al bijna veertig jaar en twintig studio-albums lang haar onverstoorbare weg. Het zijn platen met een rijk palet aan stijlen, r&b, soul, folk, reggae, jazz en rock, met een glorieuze constante: die prachtige stem. Armatrading had internationaal een aantal hits, waarvan ‘Show Some Emotion’, ‘I’m Lucky’ en ‘Rosie’ de bekendste zijn. De laatste is haar enige top 40-notering in Nederland.

De Volkskrant was erbij tijdens haar vorige Nederlandse tournee en stelde vast: “Ze is nog altijd een groot performer met een schat aan mooie liedjes. Er is aan de muziek van Joan Armatrading niks veranderd sinds 1975, maar ouderwets klonk het geen moment. Daarvoor bezit ze te veel klasse.” Tijdens deze tour speelt Joan Armatrading voor het eerst écht solo en begeleidt ze zichzelf op piano en gitaar. Het is tevens de laatste grote tour die ze doet, dus zorg ervoor dat u erbij bent!

Zondag 15 februari 2015, 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 25,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start vrijdag 2 mei via de website (10.00) & de kassa (12.00) van De Oosterpoort (Trompsingel 27)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek