José James naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortDat hiphop met jazz een soepele combinatie kan zijn is allang bekend. José James weet hier op zijn eigen manier weer een nieuwe draai aan te geven. Met ervaring in beide genres weet hij op een vernieuwende manier jazz onder de aandacht te brengen. Ondanks de moderne sound zegt José James vooral beïnvloed te zijn door jazzgiganten als Dexter Gordon, Billie Holiday, Miles Davis, Charlie Parker en Thelonious Monk.

Op 10 juni 2014 komt het nieuwe album, ‘While You Were Sleeping’, van José James uit. Dit is het vijfde studio album dat hij uitbrengt. De eerste single van het album heet ‘EveryLittleThing’ en is al online te beluisteren. Deze wordt nu al ontzettend goed ontvangen door zijn fanbase.

Dinsdag 3 juni, 20.30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 20,- (excl. servicekosten)

De kaartverkoop is gestart: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & de-oosterpoort.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek