Within Temptation naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortIn 2012 stond Within Temptation voor het laatst in De Oosterpoort en op 27 maart 2015 keert de succesvolle symfonische rockformatie terug naar Groningen. Na een uitgebreide wereldwijde tour maakt Within Temptation zich op voor een rondreis langs de theaters. De band zal een gloednieuwe show presenteren rondom het meest recente album ‘Hydra’.

Tijdens deze bijzondere tour, die enkel in Nederland plaatsvindt, zal de band de grenzen van het theatrale kunnen aftasten. En dit theatrale aspect past perfect bij de muziek die Within Temptation al zo veel successen heeft gebracht. Met nieuwe arrangementen, visuele experimenten en een speciale live uitvoering onthult de band een nieuwe kant van ‘Hydra’.

Vrijdag 27 maart 2015, 20.30 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
€ 41,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start vrijdag 2 mei via de website ( 10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort (Trompsingel 27)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek