Blaudzun naar De Oosterpoort

Ticketmaster

OosterpoortBlaudzun (Johannes Sigmond) is een van de meest geprezen singer-songwriters van Nederland. Hij speelde al eens in De Oosterpoort tijdens Noorderslag, maar geeft nu voor het eerst een eigen concert in de Grote Zaal.

Blaudzun beleeft in 2012 zijn definitieve doorbraak met zijn derde album ‘Heavy Flowers’. Het album wordt zowel nationaal als internationaal erg goed ontvangen en wordt ook in de VS uitgebracht. Na dit album volgen uitverkochte clubtournees door Nederland en België en speelt hij op festivals als Sziget, SXSW en Pinkpop. Daarnaast ontvangt hij de 3voor12 Award voor ‘Beste Album’ en een 3FM Award voor ‘Best Alternative Act’. In 2013 komt daar nog een Edison bij voor ‘Beste Mannelijke Artiest’.

Op 7 maart verscheen zijn nieuwe album ‘Promises Of No Man’s Land’. Een groot deel van zijn ideeën werkte hij uit in Barcelona, Zuid-Frankrijk en Berlijn en daarna rondde hij de plaat af in zijn studio in Nederland. Op ‘Promises Of No Man’s Land’ laat Blaudzun een dynamischer geluid horen dan voorheen. Naast zijn karakteristieke stem wordt het geluid op het album bepaald door bombastische drums, elektrische gitaren en analoge synthesizers.

Zaterdag 29 november, 20.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & de-oosterpoort.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek