Bo Saris naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortBo Saris maakte in 2004 (toen nog gewoon als Boris Titulaer) furore bij het Nederlandse publiek door het talentenprogramma Idols te winnen. Zijn eerste single, ‘When You Think Of Me’, ging vervolgens maar liefst 80.000 keer over de toonbank en zijn debuutalbum ‘Rely On Me’ behaalde binnen een maand de gouden status.

In de jaren daarna bracht hij nog twee albums uit, scoorde nog een top 10 hit met ‘If You Wanna Roll With Me’, trad op tijdens Noorderslag en North Sea Jazz en won een Edison Jazzism Publieksprijs voor zijn tweede album ‘Holy Pleasure’.

In 2013 gooide hij het roer om en ging hij verder als Bo Saris. Hij trok naar de UK om te werken aan een nieuwe sound en schakelde topproducer Andre “Dre” Harris in (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). Zijn eerste album als Bo Saris, ‘Gold’, verscheen in april met daarop o.a. de single ‘The Addict’. Begin dit jaar stond hij al op Noorderslag en nu komt Bo Saris terug naar De Oosterpoort.

Donderdag 11 september, 20.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
€ 17,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start vrijdag 9 mei via kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek